ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Υπεύθυνος μπάσκετ Γυναικών προς ΚΑΕ: «Ευχαριστούμε για τη στιγμή»

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του υπεύθυνου του τμήματος μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Υπεύθυνος μπάσκετ Γυναικών προς ΚΑΕ: «Ευχαριστούμε για τη στιγμή»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League, με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να επικρατεί των αντιπάλων της με 68-61.

Την εξέλιξη της αναμέτρησης παρακολούθησε από θέση… ισχύος το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, που είχε λάβει ειδική πρόσκληση από την ΚΑΕ, πανηγυρίζοντας τη νέα επιτυχία επί του «αιωνίου» αντιπάλου.

Μέσω ανακοίνωσής του, ο υπεύθυνος του τμήματος, Μάκης Κουτσονικόλας, ευχαρίστησε την «πράσινη» ΚΑΕ και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την πρόσκληση.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.219 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ιδιαίτερα τιμητική η ημέρα μετά από την Πρόσκληση του προέδρου Κου Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods να παραβρεθεί όλη η ομάδα στο ΟΑΚΑ και να νιώσει την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό τους … πόσο μάλλον όταν και οι ΑΝΔΡΕΣ τους αφιέρωσαν και τη νίκη της ομάδας μας

Σε αυτά τα κορίτσια, στους προπονητές και στα υπόλοιπα μέλη της η αναγνώριση της προσπάθειάς τους για το Παναθηναϊκό μας είναι ότι Πολυτιμότερο …Στα Κορίτσια μας αξίζουν στιγμές σαν ΑΥΤΗ και είμαι σίγουρος ότι θα παραμείνει σε όλους μας χαραγμένη σαν μία ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ από τις ΠΟΛΛΕΣ που μας έχει χαρίσει η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου…

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.