ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

Οπαδοί σε ομάδα: «Είμαστε στο πλευρό σας, ξέρουμε ότι γίνεται πόλεμος από μέσα» (pic)

Τι είπαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού προς τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας κατά την επίσκεψή τους στο Κορωπί.

Οπαδοί σε ομάδα: «Είμαστε στο πλευρό σας, ξέρουμε ότι γίνεται πόλεμος από μέσα» (pic)

Το απόγευμα της Πέμπτης, 150-200 οπαδοί του «τριφυλλιού» επισκέφθηκαν το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί, προκειμένου να απευθύνουν νέο μήνυμα στήριξης προς τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αποθεώνοντας τον Εβρίτη τεχνικό αλλά και τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Οι οπαδοί των «πρασίνων» έστειλαν σαφές μήνυμα στήριξης προς την ομάδα, αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Ξέρουμε ότι γίνεται πόλεμος εκ των έσω, δεν θα τους περάσει. Θα τελειώσει σύντομα αυτή η ιστορία. Εμείς είμαστε στο πλευρό σας, εσείς να τιμήσετε όσο μπορείτε και με όποιον τρόπο μπορείτε τη φανέλα που φοράτε. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας, σε όλα τα γήπεδα».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος τους ευχαρίστησε για τη στήριξη, συμπληρώνοντας το εξής: «Θα κάνουμε τα πάντα από την πλευρά μας. Σας θέλουμε δίπλα μας στα γήπεδα». Έπειτα οι οπαδοί  αποχώρησαν από το Κορωπί.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...