ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

All Star Game: Διπλή «πράσινη» εκπροσώπηση στον διαγωνισμό καρφωμάτων!

Δείτε ποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game της Πάτρας.

All Star Game: Διπλή «πράσινη» εκπροσώπηση στον διαγωνισμό καρφωμάτων!

Δύο καλαθοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα εκπροσωπήσουν την ομάδα τους στον θεαματικό διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game της Πάτρας.

Ο λόγος για τους Κένι Γκάμπριελ και Θανάση Αντετοκούνμπο, οι οποίοι θα διεκδικήσουν την πρωτιά μαζί με άλλους πέντε διαγωνιζόμενους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκάμπριελ έχει βγει πρώτος στον εν λόγω διαγωνισμό ως παίκτης του Ρεθύμνου και σκοπεύει να επαναλάβει το κατόρθωμά του.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.956 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΛΟΥΞ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΡΦΩΜΑΤΩΝ

Θανάσης Αντετοκούνμπο (Παναθηναϊκός Superfoods) Μάικλ Κάιζερ (Κύμη) Μακένζι Μουρ (Λαύριο Megabolt) Στέφαν Μούντι (Ρέθυμνο Cretan Kings) Κένι Γκάμπριελ (Παναθηναϊκός Superfoods) Παναγιώτης Φιλιππάκος (Παπάγου Α2) Νικητής ΛΟΥΞ διαγωνισμού καρφωμάτων νέων

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...