ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκάμπριελ: «Σπουδαία κίνηση η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό»

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε σε δηλώσεις του, ότι ο ερχομός του στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, ήταν μια από τις πιο σοφές επιλογές που έχει κάνει.

Γκάμπριελ: «Σπουδαία κίνηση η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Κένι Γκάμπριελ, στο eurobasket.com:

Για την απόφαση του να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό: «Ήταν δύσκολο αρχικά. Χρειάστηκε να ενταχθώ σε μία νέα ομάδα με νέους συμπαίκτες. Ωστόσο, η κίνησή μου αποδείχθηκε σπουδαία. Πήραμε και το ελληνικό πρωτάθλημα, πέρασα ωραία και ήμουν πολύ χαρούμενος όταν έμαθα πως θα συνεχίσω».

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Η εμπειρία είναι εξαιρετική. Όλοι σε γνωρίζουν και θέλουν φωτογραφίες. Οι οπαδοί μας είναι παθιασμένοι με το μπάσκετ. Μας αποθεώνουν παντού και μας εύχονται τα καλύτερα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Ο στόχος ήταν και θα είναι πάντα οι νίκες. Ωστόσο, δεν γίνεται να νικάς σε όλα τα ματς. Κάθε χρόνο θέλουμε να είμαστε καλύτεροι από τον προηγούμενο».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη σχέση του με τους Σίνγκλετον-Γκιστ: «Είμαστε σαν αδέρφια. Είναι σπουδαίοι παίκτες, κι ακόμη καλύτεροι φίλοι εκτός παρκέ. Μας δίνουν το κάτι παραπάνω σε κάθε ματς με την ενέργεια και τη συγκέντρωσή τους».

Για το γεγονός πως μέχρι πρότινος έπαιζε μόνο στην Εuroleague: «Είναι λίγο δύσκολο. Στο τέλος της ημέρας, όμως, πρέπει να είμαι έτοιμος όποτε μου ζητείται. Πρέπει να είμαι έτοιμος για οτιδήποτε. Σε αυτό το επίπεδο, ακόμη και το να παίξεις λίγα λεπτά, μετράει. Πρέπει να δίνεις την ενέργειά σου σε κάθε κατοχή».

Για την περσινή συνύπαρξή του με τους Μπουρούση-Φώτση: «Έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία. Ο Φώτσης είναι μάλλον ο πιο αστείος συμπαίκτες που είχα ποτέ. Σπουδαίος φίλος και συμπαίκτης. Ο Μπουρούσης είναι παίκτης του κορυφαίου επιπέδου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.