ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οριστικό: Αυτές είναι οι ομάδες του φετινού ελληνικού All Star Game!

Αναλυτικά οι 12άδες των Ελλήνων και των Ξένων. Ποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού θα συμμετάσχουν στη μεγάλη γιορτή.

Οριστικό: Αυτές είναι οι ομάδες του φετινού ελληνικού All Star Game!

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τις 12άδες των δύο ομάδων οι οποίες θα συμμετάσχουν στο All Star Game της Πάτρας, το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου, με τον Παναθηναϊκό να έχει, όπως αναμενόταν, πληθώρα συμμετοχών.

Οι Καλάθης, Παππάς και Αντετοκούνμπο θα βρίσκονται στην ομάδα των «Greek Stars», την οποία θα προπονεί ο Τσάβι Πασκουάλ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου του ΠΑΟΚ.

Στην ομάδα των «World Stars» θα βρεθούν οι Γκιστ, Σίνγκλετον και Ρίβερς, με προπονητές τους Σφαιρόπουλο και Γιαννάκη.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.407 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά:

GREEK STARS

Νικ Καλάθης (Παναθηναϊκός Superfoods) 9.651 Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός) 4.579 Νίκος Γκίκας (Προμηθέας) 3.270 Νίκος Παππάς (Παναθηναϊκός Superfoods) 5.353 Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης) 2.830 Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός) 6.740 Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός) 4.328 Θανάσης Αντετοκούνμπο (Παναθηναϊκός Superfoods) 9.256 Παναγιώτης Βασιλόπουλος (ΑΕΚ) 3.161 Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ) 2.186 Βασίλης Καββαδάς (AEK) 2.665 Σοφοκλής Σχορτσανίτης (Τρίκαλα BC Aries) 4.421

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Τσάβι Πασκουάλ (Παναθηναϊκός Superfoods) Ηλίας Παπαθεοδώρου (ΠΑΟΚ)

MANAGERS Τέλης Ζουρνατζίδης (ΠΑΟΚ) Δημήτρης Καρβέλας

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ Παναγιώτης Χαλκιόπουλος (Προμηθέας)

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος (Κόροιβος)

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ Ανδρέας Μαραμένος (Προμηθέας)

ΙΑΤΡΟΣ Ανδρέας Παπαδόπουλος

WORLD STARS 

Θάντους ΜακΦάντεν (Κύμη) 4.948 Στέφαν Μούντι (Ρέθυμνο Cretan Kings) 3.606 Μάνι Χάρις (ΑΕΚ) 4.158 Λάνγκστον Χολ (Προμηθέας) 2.630 Γιάνις Στρέλνιεκς (Ολυμπιακός) 5.073 Τζέιμς Γκιστ (Παναθηναϊκός Superfoods) 10.163 Μακένζι Μουρ (Λαύριο Megabolt) 4.287 Κρις Σίνγκλετον (Παναθηναϊκός Superfoods) 4.340 Κέι Σι Ρίβερς (Παναθηναϊκός Superfoods) 4.773 Μίλαν Μιλόσεβιτς (Προμηθέας) 2.521 Νίκολα Μιλουτίνοφ (Ολυμπιακός) 6.227 Τζαμέλ ΜακΛίν (Ολυμπιακός) 4.149

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Γιάννης Σφαιρόπουλος (Ολυμπιακός) Παναγιώτης Γιαννάκης (Άρης)

MANAGERS Γιωργος Χηνας (ΑΕΚ) Μάρκος Κολώκας (Πανιώνιος Βίκος Cola)

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ Μάνος Παπαμανώλης (Λαύριο Megabolt)

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ Παναγιώτης Βασιλείου (ΠΑΟΚ)

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ Πάρης Δερμανης (Παναθηναϊκός Superfoods)

ΙΑΤΡΟΣ Αναστάσιος Τοκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.