ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ρίβερς: «Κανείς δεν έκανε το βήμα, εκτός του Καλάθη»

Οι δηλώσεις του Κέι Σι Ρίβερς μετά από την ήττα του Παναθηναϊκού στη Γερμανία από τη Μπάμπεργκ (95-74).

Ρίβερς: «Κανείς δεν έκανε το βήμα, εκτός του Καλάθη»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέι Σι Ρίβερς:

«Δεν είχαμε καθόλου ενέργεια. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Όταν γυρίσαμε το παιχνίδι στο τέταρτο δεκάλεπτο δεχτήκαμε 38 πόντους. Εκτός του Καλάθη κανένας άλλος παίκτης δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα. Έτσι δεν πήγαν καλά τα πράγματα για εμάς.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πρέπει να είμαστε 100% στο στόχο μας και να προστατέψουμε την έδρα μας. Είναι σημαντική για εμάς και δεν πρέπει να χάσουμε άλλα παιχνίδι εκεί και να βρούμε νίκες εκτός έδρας. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες. Ελπίζω να δουλέψουμε σαν ομάδα μετά απ αυτό το αποτέλεσμα και κρατώντας την έδρα μας να φτάσουμε σε εκτός έδρας νίκες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...