ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

«Θα ξαναβρεί την αίγλη του ο Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής του τριφυλλιού, Μαρίνος Ουζουνίδης, με αφορμή τη συμπλήρωση των 110 χρόνων ύπαρξης του τριφυλλιού έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια.

«Θα ξαναβρεί την αίγλη του ο Παναθηναϊκός»

Αναλυτικά οσα είπε στην εφημερίδα «Πράσινη»:

«Τα 110 χρόνια ο Παναθηναϊκός τα γιορτάζει σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του. Η μόνη ευχή που μπορώ να δώσω για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο είναι να βρει το δρόμο του, να βρεθεί λύση στο μεγάλο πρόβλημα, που αντιμετωπίζει στο ποδόσφαιρο και να γίνει τόσο δυνατός όσο αξίζει να είναι και όπως θέλει να τον βλέπει ο κόσμος του. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που πρέπει να διεκδικεί την κορυφή σε όλα τα σπορ.

Στο τμήμα μπάσκετ εδώ και χρόνια υπάρχει μια συνέχεια και μια σταθερότητα στο διοικητικό με την οικογένεια Γιαννακόπουλου και θα πρέπει και στο ποδόσφαιρο και στον ερασιτέχνη να βρεθεί κάτι αντίστοιχο. Είμαι σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει και ο Παναθηναϊκός θα ξαναβρεί την αίγλη του»

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 76.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...