ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ακόμη περιμένει την «ανάσα» από την Αλ Αΐν

Έχει καθυστερήσει η καταβολή της δεύτερης δόσης για τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ.

Ακόμη περιμένει την «ανάσα» από την Αλ Αΐν

Τον τελευταίο καιρό, ο Παναθηναϊκός καλείται να διευθετήσει αρκετές ανοιχτές «πληγές», οι οποίες αφορούν οφειλόμενα προς πρώην ποδοσφαιριστές και πιστωτές. Ωστόσο, υπάρχει και ένα… αντίστροφο «μέτωπο», εκείνο της Αλ Αΐν που υποχρεούται να καταβάλλει ένα ποσό στο «τριφύλλι», ως μέρος της συμφωνίας των δύο συλλόγων για τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ.

Οι Άραβες έπρεπε να είχαν στείλει στον Παναθηναϊκό την δεύτερη δόση από την καλοκαιρινή μεταγραφή του Σουηδού έως τις 31 Ιανουαρίου, κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί ως τώρα. Τα χρήματα αυτά (900.000 ευρώ) θα αποτελέσουν μια «ανάσα» στον σύλλογο που θέλει να τα χρησιμοποιήσει άμεσα για να διευθετήσει ορισμένες εκκρεμότητες που «καίνε».

Στο «στρατόπεδο» των «πρασίνων» πάντως, παραμένουν αισιόδοξοι όσον αφορά το εν λόγω ζήτημα, αναμένοντας την καταβολή του ποσού από τον σύλλογο των ΗΑΕ εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Παράλληλα, στα τέλη του μήνα περιμένουν την τρίτη δόση για το deal με τον Σουηδό φορ.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.123 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...