ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Sport: «Έτσι κάνουν οι ακραίοι οπαδοί του Ολυμπιακού όταν χάνει η ομάδα τους»

Θέμα στα ισπανικά Μέσα έγιναν τα χθεσινά επεισόδια στο Καραϊσκάκη.

Sport: «Έτσι κάνουν οι ακραίοι οπαδοί του Ολυμπιακού όταν χάνει η ομάδα τους»

«Ο Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος είναι μόλις έναν μήνα στον πάγκο, έγινε αυτόπτης μάρτυρας του τρόπου με τον οποίο αντιδρούν οι πιο ακραίοι οπαδοί του Ολυμπιακού, όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Η ήττα του Ολυμπιακού του Όσκαρ Γκαρσία από την ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ σε ένα από τα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος προκάλεσε την αντίδραση σημαντικού αριθμού οπαδών των γηπεδούχων, οι οποίοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-2 στις καθυστερήσεις και αυτός προκάλεσε την εισβολή δεκάδων εκ των πιο βίαιων οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι μπήκαν ανεξέλεγκτα, με βεγγαλικά, στο γήπεδο, μετά το γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη» γράφει το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας «Sport». 

Παράλληλα, γίνεται αναφορά στην επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της ΑΕΚ, αλλά και στην πιθανή τιμωρία των ερυθρόλευκων.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.492 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.