ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξαντλείται η υπομονή των παικτών – Σκέψεις για απεργία

Οριακή η κατάσταση στο «τριφύλλι», με τους ποδοσφαιριστές να περιμένουν τα χρήματα που τους οφείλονται από τον Παναθηναϊκό.

Εξαντλείται η υπομονή των παικτών - Σκέψεις για απεργία

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός είναι ορατά και δυσβάσταχτα, σε όλα σχεδόν τα επίπεδα, με τα μέλη του υπάρχοντος ρόστερ να περιμένουν άμεσες απαντήσεις σχετικά με τα χρήματα που τους οφείλονται από τον σύλλογο.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» είχαν λάβει υποσχέσεις για αποπληρωμή της προηγούμενης δόσης του μισθού τους, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμη, καθώς ο Παναθηναϊκός ακόμη περιμένει την πολυπόθητη… ανάσα από τα ΗΑΕ, τη δόση της Άλ Αΐν για τη μεταγραφή του Μπεργκ, την ίδια ώρα που τα έσοδα της πώλησης του Βιγιαφάνιες διατέθηκαν για την αποπληρωμή των υποχρεώσεων προς την εφορία.

Όλα τα παραπάνω γεγονότα δοκιμάζουν τις αντοχές και την υπομονή των παικτών οι οποίοι έχουν βάλει πλάτη, δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση για προσφυγή και παραμένουν απλήρωτοι, βλέποντας επίσης ότι ο σύλλογος κατάφερε να εξασφαλίσει χρήματα για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Χουλτ που προχώρησε με τη νομική οδό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.237 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η υπομονή στο Κορωπί εξαντλείται, με τους παίκτες να απευθύνονται στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος προσπαθεί να διατηρήσει όσο μπορεί τις ισορροπίες, με τον Εβρίτη τεχνικό να απευθύνεται με τη σειρά του στον Βασίλη Κωνσταντίνου. Ο Κωνσταντίνου ήταν να μεταβεί σήμερα στο Κορωπί, ωστόσο από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη σχετικά με τα έσοδα που περιμένει ο σύλλογος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αναβολής της επίσκεψής του.

Πιθανότατα η επίσκεψη Κωνσταντίνου στο Κορωπί θα μετατεθεί για την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς στην ΠΑΕ περιμένουν να δουν το τι θα γίνει με τα χρήματα που περιμένουν από την Άλ Αιν. Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές φέρονται αποφασισμένοι να προχωρήσουν στα άκρα το ζήτημα, εάν η διοίκηση δεν τηρήσει τις υποσχέσεις της, καθώς είναι ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο απεργίας (υπάρχει σαν σκέψη εδώ και καιρό) ούτως ώστε να ασκηθεί πίεση για την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.