ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ενημέρωση της Euroleague στις ομάδες για την τιμωρία Γιαννακόπουλου

Τήρησε το πρωτόκολλο η διοργανώτρια λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης με τη Μπασκόνια.

Ενημέρωση της Euroleague στις ομάδες για την τιμωρία Γιαννακόπουλου

Στην καθιερωμένη ενημέρωσή της προς τις συμμετέχουσες ομάδες στον θεσμό, η Euroleague ανέφερε και τυπικά την ποινή η οποία απαγόρευσης εισόδου διάρκειας ενός έτους, η οποία επιβλήθηκε προς τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπήκε και τυπικά στη λίστα των ατόμων τα οποία δεν έχουν δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα που διεξάγονται οι αναμετρήσεις της διοργάνωσης, αναφέροντας ότι η τιμωρία του θα εκπνεύσει στις 5 Φεβρουαρίου του 2019.

Όλα αυτά συνέβησαν λίγες ώρες μετά την ενημέρωση από πλευράς Παναθηναϊκού για διενέργεια δημοψηφίσματος σχετικά με την παραμονή ή όχι του συλλόγου στην Ευρωλίγκα, έπειτα από την απόρριψη του αιτήματος αναστολής της ποινής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.638 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.