ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιασικεβίτσιους: «Δεν μπορώ να φανταστώ την Euroleague χωρίς Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε σ´ αυτά που συμβαίνουν ανάμεσα σε Ευρωλίγκα και Παναθηναϊκό.

Γιασικεβίτσιους: «Δεν μπορώ να φανταστώ την Euroleague χωρίς Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κλήθηκε να σχολιάσει την ενδεχόμενη αποχώρηση του Παναθηναϊκού από την Euroleague. Ο πρώην μπασκετμπολίστας του τριφυλλιού και νυν προπονητής της Ζαλγκίρις τόνισε ότι δεν μπορεί να φανταστεί την Euroleague χωρίς Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά όσα είπε :

«Δεν μπορώ να φανταστώ την Euroleague χωρίς τον Παναθηναϊκό και την οικογενειά Γιαννακόπουλου που είχε τόσο μεγάλη επίδραση στο να μετατρέψει τον σύλλογο στον πιο επιτυχημένο της διοργάνωσης. Ελπίζω πως θα βρουν μία λύση. Ο Μπερτομέου είχε δίκιο λέγοντας πως η Euroleageu χρειάζεται τον Παναθηναϊκό και ο Παναθηναϊκός τη Euroleague»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.