ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μυστακίδης: «Στο μυαλό μου μόνο η νίκη»

Ο Γιάννης Μυστακίδης σε δηλώσεις του τόνισε ότι θέλει πάντα να κερδίζει.

Μυστακίδης: «Στο μυαλό μου μόνο η νίκη»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τον τραυματισμό του: «Τα δύσκολα περάσανε. Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος στην οποία με βοήθησε πολύ η ομάδα και η οικογένειά μου. Η υπομονή είναι το κλειδί στον αθλητισμό. Υπομονή και επιμονή. Όταν είσαι τραυματίας δεν έχει άλλη επιλογή από το να μην παίζεις. Από την άλλη το να είσαι υγιής και να μην παίζεις θέλει δουλειά και προσπάθεια».

Για τον Παναθηναϊκό: «Από μία μεγάλη ομάδα σε μία άλλη μεγάλη ομάδα. Κύριος μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα και να βοηθήσει και η ομάδα εμένα. Από την στιγμή που τέθηκε το θέμα να πάω δανεικός δεν το σκέφτηκα πολύ. Έχω μάθει να τα δίνω όλα και το κάνω και τώρα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.100 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την παρουσία του Ουζουνίδη: «Έπαιξε μεγάλο ρόλο η παρουσία του Ουζουνίδη. Εκτιμάω πάρα πολύ και εκείνον και τον βοηθό του και τον γυμναστή. Οι φιλοδοξίες μου είναι πάντα πολύ ψηλές. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα μου. Έχω μάθει μόνο να κερδίζω».

Για το τι βρήκε στον Παναθηναϊκό: «Η ομάδα μου βγάζει υγεία. Όσοι βρίσκονται εδώ δουλεύουν άκρως επαγγελματικά. Δεν έχω βρει καμία διαφορά με τον ΠΑΟΚ. Είναι σημαντικό που δουλεύουν χωρίς να σκέφτονται τα προβλήματα. Τα προβλήματα που δεν έχω δει πάντως ακόμα».

Για τις αποχωρήσεις παικτών από το ρόστερ: «Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε προβλήματα και γι’ αυτό έφυγαν παίκτες. Δεν του αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Από την στιγμή όμως που όλοι εδώ δουλεύουν έτσι θα ξαναβρεί η ομάδα τον δρόμο της».

Για τις φιλοδοξίες του: «Όλοι οι επαγγελματίες παίκτες έχουμε φιλοδοξίες. Τα όνειρά μας δεν σταματάνε πουθενά. Έχουμε στόχο να κερδίζουμε συνέχεια. Η κατάσταση αλλάζει, ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στη συνέχεια. Με τον Δώνη ήμασταν συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα, το κλίμα είναι πολύ και πιστεύω δεν θα δυσκολευτούμε να βρεθούμε στο γήπεδο».

Για την υποδοχή του κόσμου: «Μας ξάφνιασε η υποδοχή του κόσμου. Δεν το περιμέναμε ούτε εγώ ούτε ο Κάτσε».

Για τον στόχο της πεντάδας: «Αυτός είναι ο ρεαλιστικός στόχος της ομάδας. Η πεντάδα είναι κάτι που μπορούμε να πετύχουμε. Να βρούμε μία νίκη να πάρουμε ψυχολογία και θα τα βρούμε. Πιστεύω ότι αρχής γενομένης από το Σάββατο μπορούμε να φέρουμε πολλές νίκες μέχρι το τέλος».

Για την παρουσία Κάτσε και Τζανδάρη: «Και αυτοί αλλά και τα παιδιά, Οικονόμου Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης μας υποδέχθηκαν πολύ καλά».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ. Να κάνει τις 10 νίκες και να το κατακτήσει. Τους εύχομαι καλή επιτυχία.

Για το αν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να σκοράρει κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Δεν έχω σκεφτεί ακόμα να παίξω απέναντι στον ΠΑΟΚ. Έχω πολλά ματς ως τότε και θα δώσω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό».

Για την Εθνική ομάδα: «Η Εθνική είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Ο τραυματισμός όμως είναι μέσα στον αθλητισμό και ελπίζω μέσω του Παναθηναϊκού να επιστρέψω στην Εθνική».

Για το όνειρο του εξωτερικού: «Για να μιλήσω για Χαρίση και Κίτσιου έφυγαν δανεικοί να ζήσουν ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Κάνουν τρομερή σεζόν και αυτό είναι ενθαρρυντικό. Όνειρο κάθε Έλληνα είναι να παίξει σε ξένα πρωταθλήματα. Πάντως και το ελληνικό πρωτάθλημα έχει δείξει τελευταία ότι ανεβαίνει επίπεδο. Ο Έλληνας δεν πρέπει να έχει στόχο μόνο τα ξένα πρωταθλήματα αλλά και το ελληνικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...