ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τότε θα γίνει το «πράσινο» δημοψήφισμα για την Ευρωλίγκα

Οι πιθανές ημέρες διεξαγωγής της διαδικασίας.

Τότε θα γίνει το «πράσινο» δημοψήφισμα για την Ευρωλίγκα

Νωρίτερα, ενημερωθήκατε για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να ψηφίσουν για την παραμονή ή όχι της ομάδας στην Ευρωλίγκα, σε διαδικασία που θα «τρέξει» μέσω SMS.

H κρίσιμη αυτή ψηφοφορία θα διεξαχθεί το συντομότερο δυνατό, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Συγκεκριμένα, η Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου ή η Τρίτη (13/2) είναι οι δύο ημερομηνίες οι οποίες παίζουν «δυνατά» ως κατάλληλες για τη διεξαγωγή της διαδικασίας.

Εντός των επομένων ημερών ή και ωρών θα γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής του δημοψηφίσματος.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.526 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...