ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έγινε και το δεύτερο «μπαμ»: Στα «πράσινα» ο Τζέιμς!

Μέσω της γραπτής δήλωσής του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε ότι ο Μάικ Τζέιμς θα ξαναφορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι».

Έγινε και το δεύτερο «μπαμ»: Στα «πράσινα» ο Τζέιμς!

Τις τελευταίες ημέρες, επανήλθε στο προσκήνιο του Μάικ Τζέιμς και όσο περνούσε ο καιρός και φαινόταν ότι ο 28χρονος γκαρντ δεν είχε μέλλον στους Pelicans, άλλο τόσο «φούντωναν» οι φήμες για την επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Ο «καπνός» που υπήρχε είχε αρχίσει να γίνεται… φωτιά από το πρωί της Παρασκευής, όταν ο Τζέιμς ανέβασε στο instagram φωτογραφία με την «πράσινη» φανέλα, μήνυμα το οποίο εν τέλει αποτέλεσε προάγγελο εξελίξεων στην υπόθεση. Έπειτα, ήρθε η σειρά του γνωστού δημοσιογράφου Ντέιβιντ Πικ να ενημερώσει άπαντες μέσω Twitter ότι το θέμα επιστροφής του 28χρονου γκαρντ έχει ήδη δρομολογηθεί. Λίγες ώρες αργότερα, ήρθε η δήλωση από πλευράς Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος έκλεισε αποκαλύπτοντας ότι ο Μάικ Τζέιμς βρίσκεται καθ’ οδόν προς το ΟΑΚΑ.

Το Panathinaikos24.gr παρακολουθούσε στενά την υπόθεση Τζέιμς και από τις 7 Φεβρουαρίου σας είχε ενημερώσει ότι οι εξελίξεις τρέχουν και πως οι πιθανότητες επιστροφής του Αμερικανού γκαρντ στο ΟΑΚΑ είναι πιο πολλές από ποτέ, κάτι το οποίο εν τέλει συνέβη, με τον πρώην παίκτη των Σανς και των Πέλικανς να επιστρέφει στην ομάδα που, όπως φάνηκε και από τις αντιδράσεις του τις τελευταίες ημέρες, έχει δεθεί μαζί της, απορρίπτοντας προτάσεις από την Κίνα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα Τζέιμς ουσιαστικά έκλεισε (θετικά) από τον… ίδιο άνθρωπο ο οποίος «καλωσόρισε» πρώτος τον Άντριαν Πέιν. Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που στην περίπτωση Πέιν ανακοίνωσε τη μεταγραφή μέσω ανάρτησής του στο instagram και σε αυτή του Τζέιμς, αναφέρθηκε στην ολοκλήρωσή της στο τέλος της γραπτής δήλωσής του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...