ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ 3-5-2

Πιθανή η αλλαγή συστήματος, τα πλάνα του Ουζουνίδη για τον ΠΑΣ

Πως σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα ο Εβρίτης τεχνικός στην αυριανή αναμέτρηση των Ιωαννίνων.

Πιθανή η αλλαγή συστήματος, τα πλάνα του Ουζουνίδη για τον ΠΑΣ

Η λειψανδρία που παρατηρείται σε καίριες θέσεις, στα «φτερά» και στην κορυφή της επίθεσης, οδηγούν τον Μαρίνο Ουζουνίδη σε σκέψεις αλλαγής συστήματος εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα.

Ο Εβρίτης τεχνικός άφησε προσωρινά το 4-3-3 και τις παραλλαγές του, δοκιμάζοντας το 3-5-2, ένα εντελώς διαφορετικό σύστημα, στις τελευταίες προπονήσεις στο Κορωπί, αναζητώντας μια διάταξη η οποία θα καλύψει τις υπάρχουσες αδυναμίες στο ρόστερ, μετά τις νέες αποχωρήσεις του Ιανουαρίου και τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν τους «πράσινους».

Σε περίπτωση που το 3-5-2 «κλειδώσει» ως επιλογή για τον Ουζουνίδη, τότε η ενδεκάδα που θα παραταχθεί στους «Ζωσιμάδες» αναμένεται να είναι η εξής: Βλαχοδήμος κάτω από τα δοκάρια, τριάδα στην άμυνα με τους ΟικονόμουΑυλωνίτη και Κολοβέτσιο, wing-backs τους Ινσούα (αριστερά) και Γιόχανσον (δεξιά), τον Κάτσε αμυντικό χαφ, με τους Λουντ και Τζανδάρη στον άξονα και δίδυμο στην επίθεση τους ΔώνηΜυστακίδη.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 101.655 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εάν τελικά ο Ουζουνίδης προτιμήσει να μην προβεί στην εν λόγω αλλαγή και πορευτεί χρησιμοποιώντας το 4-3-3, τότε θα φύγει ένας από τους στόπερ ώστε να γίνει τετράδα στην άμυνα και ο Χατζηγιοβάνης θα μπει στην ενδεκάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...