ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πότε έρχεται στην Αθήνα ο Μάικ Τζέιμς

Λύνει τα διαδικαστικά και έρχεται στην Ελλάδα ο 28χρονος γκαρντ.

Πότε έρχεται στην Αθήνα ο Μάικ Τζέιμς

Η υπόθεση της επιστροφής του Μάικ Τζέιμς στον Παναθηναϊκό έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί, έπειτα από την αναφορά που έκανε στη δήλωσή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ωστόσο αυτό που μένει ώστε να τελειώσει και τυπικά η ιστορία είναι η ανακοίνωση από πλευράς ΚΑΕ, για να ακολουθήσει η άφιξη του Αμερικανού στην Ελλάδα.

Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά: η ανακοίνωση της επιστροφής του Τζέιμς από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποτελεί ζήτημα ωρών και δεν αποκλείεται να βγει προτού τελειώσει το Σαββατοκύριακο.

Όσο για την άφιξη του Τζέιμς στην Αθήνα, το γεγονός αυτό αναμένεται να συμβεί στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, την προσεχή Τρίτη (13/2) ή την Τετάρτη (14/2) καθώς ο Αμερικανός δεν κατάφερε να βρει εισιτήριο για πρότερη ημερομηνία.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.611 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, εφ’ όσον όλα κυλήσουν όπως πρέπει, ο Τζέιμς θα ενσωματωθεί το συντομότερο δυνατό στις προπονήσεις της ομάδας, με στόχο να πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στη δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Euroleague με τη Χίμκι στη Ρωσία (23/2).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...