ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το… κρυφό νόημα του βίντεο για το «πράσινο» sold out! (vid)

Επιλογή με... ιδιαίτερη σημασία από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Το... κρυφό νόημα του βίντεο για το «πράσινο» sold out! (vid)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ότι εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό για τη regular season της Euroleague.

Λίγες ώρες αργότερα, οι «πράσινοι» ανάρτησαν στα social media ένα σποτάκι με το οποίο ανακοινώνουν ότι τα «μαγικά χαρτάκια» εξαντλήθηκαν.

Ωστόσο, την παράσταση «κλέβει» η επιλογή του «τριφυλλιού» σχετικά με τον καλαθοσφαιριστή που επιλέχθηκε για να κρατήσει το ταμπελάκι με την ένδειξη «sold out».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» έβγαλαν μπροστά έναν εκ των πρωταγωνιστών των τελευταίων ντέρμπι, τον Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος κατά κοινή ομολογία, όταν αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό… σεληνιάζεται!

https://twitter.com/paobcgr/status/963102790473175040

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.