ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι ο Σισέ;

Ας μπει ένα τέλος σε όλη αυτή την ιστορία με τον Τζιμπρίλ Σισέ και την επιστροφή του.

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι ο Σισέ;

Μπορεί το θέμα να έχει “καεί” εδώ και μέρες, αλλά δεν είναι λίγοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού που κατακλύζουν τα social media και γράφουν για τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Ναι, η αλήθεια είναι ότι ο Γάλλος στράικερ επιθυμούσε σαν τρελός την επιστροφή του στους πράσινους γι αυτό και έψαχνε συνεχώς σημεία επαφής με τους ανθρώπους της ομάδας και τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Είναι, επίσης, αλήθεια ότι η περίπτωσή του εξετάστηκε, αλλά ο ίδιος ο Εβρίτης προπονητής δεν προχώρησε την υπόθεση, διότι όπως έχουμε γράψει ξανά, δε θεωρεί ότι μια τέτοια προσθήκη θα έλυνε προβλήματα για την ομάδα.

Ξαναγράφουμε: Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν είναι αυτός που ήταν. Επί της ουσίας, έχει παρατήσει το ποδόσφαιρο. Αναμφίβολα, η παρουσία του εδώ θα έδινε μια παραπάνω εμπειρία και προσωπικότητα στα αποδυτήρια, αλλά στα 36 του και αγωνιζόμενος στην τρίτη κατηγορία της Ελβετίας, δεν είναι σε καμία περίπτωση ένας ποδοσφαιριστής έτοιμος για να παίξει σε υψηλό επίπεδο και να δώσει το κάτι παραπάνω.

Να μπει, λοιπόν, μια τελεία. Θέμα Σισέ δεν υπάρχει, δε θα υπάρξει και δεν είναι αυτό το πρόβλημα των πράσινων τώρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE