ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Μάικ Τζέιμς – “Ηρθα για να τελειώσω τη δουλειά”

Ο Μάικ Τζέιμς έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και είναι πανέτοιμος να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα και να βοηθήσει στην προσπάθεια για επιστροφή στο φάιναλ φορ.

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Μάικ Τζέιμς -

O Αμερικανός γκαρντ έφτασε στην Αθήνα στις 16:20 με πτήση από το Φοίνιξ και ενδιάμεσο σταθμό το Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Μάλιστα, στο “Ελ. Βενιζέλος” βρίσκονται και φίλοι της ομάδας για να υποδεχθούν τον Τζέιμς, ο οποίος επιστρέφει στο σπίτι του και φυσικά στην πρώτη του εμφάνιση με την πράσινη φανέλα ξανά θα αποθεωθεί από τον κόσμο.

Ο Αμερικανός στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της Nova, τόνισε:

«Πάντα υποστήριζα την ομάδα. Είχα φύγει, αλλά επέστρεψα τώρα. Είχα μια δουλειά εδώ, που δεν την είχα τελειώσει. Είμαι εδώ για να την τελειώσω. Πάω να κάνω ένα μπάνιο και μετά θα πάω στην προπόνηση. Μιλήσαμε με τους συμπαίκτες μου, μιλούσαμε και μέσα στη σεζόν. Ο Νικ μου έλεγε εδώ και καιρό να γυρίσω. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ήταν ωραία στο ΝΒΑ, μια διασκεδαστική εμπειρία, που ολοκληρώθηκε τώρα. Μου έλειψαν πολλά εδώ, είμαι κάπως κουρασμένος και δεν μπορώ να σκεφτώ. Νιώθω ωραία, ακόμα και ο αδελφός μου λέει ότι γυρίσαμε σπίτι. Ελπίζω να σηκώσουμε το τρόπαιο, αυτό είναι το πλάνο»

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.843 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...