ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξεπέρασε τη θλάση ο Μουνιέ, επιστρέφει με… προσοχή

Ο Άντονι Μουνιέ επέστρεψε εχθές στις προπονήσεις, χωρίς βέβαια να φορτσάρει.

Ξεπέρασε τη θλάση ο Μουνιέ, επιστρέφει με... προσοχή

Ο  Μουνιέ έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετές θλάσεις φέτος, που δεν τον έχουν αφήσει να βρει ρυθμό και να αποδείξει την αξία του.

Ο επιθετικός του τριφυλλιού ξεπέρασε τη θλάση που είχε υποστεί στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Ο Μουνιέ επέστρεψε στις προπονήσεις χθες, χωρίς βέβαια να πιέσει αρκετά τον εαυτό του.

Ο πρασινος ποδοσφαιριστής μπαίνει σιγά σιγά, ώστε να μην υποστεί πάλι θλάση. Έτσι αν όλα πάνε καλά και πάρει μέρος στις επόμενες προπονήσεις στην αποστολή του αγώνα με την Λάρισα θα είναι, αλλά το πιο πιθανό είναι να καθίσει στον πάγκο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.