ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ

Τότε θα δώσει τα λέφτα η Αλ Αϊν στον Παναθηναϊκό!

Η Αλ Αϊν απάντησε στον Παναθηναϊκό σχετικά με το πότε θα καταβάλλει τη δόση από τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ.

Τότε θα δώσει τα λέφτα η Αλ Αϊν στον Παναθηναϊκό!

Η Αλ Αϊν έπρεπε να δώσει στον Παναθηναϊκό μέχρι τέλος Ιανουαρίου την δεύτερη δόση, ύψους 750.000 ευρώ, για την μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ. Οι πράσινοι βλέποντας την καθυστέρηση αυτή έστειλαν στους Σαουδάραβες, προκειμένου να ενημερωθούν.

Ο Παναθηναϊκός έλαβε απάντηση από την Αλ Αϊν πως αναμένεται να στείλουν τη δόση μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Οι πράσινοι έχουν ανάγκη τα χρήματα αυτά για να καλύψουν βασικές ανάγκες της ομάδας και να κλείσουν φυσικά διάφορες… τρύπες.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό μπορεί να χαρακτηριστεί οριακή και αυτό φανερώνει πόσο ανάγκη έχουν στο τριφύλλι τα λεφτά αυτά.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...