ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με ενέσεις ως το καλοκαίρι ο Μολίνς

Πήρε την απόφασή του για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σουηδός επιθετικός. Πότε επιστρέφει, τι προτίθεται να κάνει στην πορεία.

Με ενέσεις ως το καλοκαίρι ο Μολίνς

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς δεν άφησε στη μοίρα του τον τραυματισμό που υπέστη και ταξίδεψε σε Γερμανία και Βέλγιο προκειμένου να πάρει μια δεύτερη γνώμη σχετικά με το θέμα του από ειδικούς.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», οι ενέσεις κορτιζόνης που έκανε στο Βέλγιο ανακούφισαν προσωρινά τον Σουηδό επιθετικό, ο οποίος έλαβε την απόφαση να συνεχίσει την ίδια αγωγή έως το τέλος της σεζόν, προκειμένου να βοηθήσει όσο μπορεί τον Παναθηναϊκό, μεταθέτοντας το χειρουργείο για το καλοκαίρι.

Βέβαια, για να μπορέσει ο 29χρονος φορ να βγάλει το υπόλοιπο της σεζόν, θα πρέπει εκτός των ενέσεων (όποτε κρίνεται πρέπον) να ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Όπως όλα δείχνουν, ο Μολίνς θα βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 4ης Μαρτίου με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.