ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Με Μουνιέ και έμφαση στην τακτική

Οι πράσινοι συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με την Λάρισα την Δευτέρα, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δίνει πάλι έμφαση στην τακτική.

Με Μουνιέ και έμφαση στην τακτική

Το τριφύλλι συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας εκτός έδρας απέναντι στη Λάρισα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τον Αντονί Μουνιέ να προπονείται κανονικά ενώ έδωσε και μεγάλη έμφαση στην τακτική.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με τεχνικοτακτικές ασκήσεις και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις επιθετικής και αμυντικής τακτικής.

Απών ήταν ο Μυστακίδης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Λουτσιάνο, Μολίνς.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.455 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...