ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα πρόταση σε Ταυλαρίδη μέσω… Αναστόπουλου

Η νέα προσπάθεια του Παναθηναϊκού για συμβιβαστική λύση με την πλευρά Ταυλαρίδη φέρεται να είχε διάμεσο τον Νίκο Αναστόπουλο.

Νέα πρόταση σε Ταυλαρίδη μέσω... Αναστόπουλου

Συνεχίζει να απασχολεί τον Παναθηναϊκό το θέμα των οφειλών προς τον Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος πιέζει εδώ και καιρό ώστε να του καταβληθεί πλήρως το ποσό που του χρωστά το «τριφύλλι» και ορίζεται στις 97.000 ευρώ.

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» προσπαθούν να επιτύχουν νέο διακανονισμό με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, προτείνοντάς του προ ημερών την καταβολή 50.000 ευρώ και παραίτηση από τις υπόλοιπες αξιώσεις του. Πρόταση η οποία, σύμφωνα με την «Πράσινη» μεταφέρθηκε μέσω του Νίκου Αναστόπουλου στον Ταυλαρίδη, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Ο Νίκος Αναστόπουλος φέρεται να λειτούργησε ως διάμεσος σε αυτή την υπόθεση διότι έχει αρκετά καλές σχέσεις τόσο με τον Ταυλαρίδη, όσο και με τον Βασίλη Κωνσταντίνου. Μένει να φανεί ποια θα είναι η απάντηση του πρώην «πράσινου» αμυντικού, καθώς ο ίδιος δεν έχει απαντήσει ακόμη στη νέα πρόταση του Παναθηναϊκού, αν και όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα κάνει πίσω από τις αρχικές αξιώσεις του.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 91.223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...