ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σαν σήμερα: Η «φωτοβολίδα» του Βύντρα που «ξέρανε» τη Σεβίλλη! (vid)

Πέρασαν 13 χρόνια από εκείνη τη μαγική βραδιά στη Λεωφόρο...

Σαν σήμερα: Η «φωτοβολίδα» του Βύντρα που «ξέρανε» τη Σεβίλλη! (vid)

Συμπληρώθηκαν 13 χρόνια (16/2/2005) από την ημέρα που ο Παναθηναϊκός κατέβαλε την αντίσταση της Σεβίλλης του Χοακίν Καπαρός, χάρη στο υπέροχο γκολ του Λουκά Βύντρα.

Οι «πράσινοι» πέτυχαν μια σπουδαία νίκη, έχοντας στο «τιμόνι» τους τον Τότη Φυλακούρη, με τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι να παρακολουθεί την ομάδα από τα επίσημα της Λεωφόρου, λίγες ημέρες προτού αναλάβει και επισήμως τα ηνία της.

Στο 76ο λεπτό, ο Βύντρα είδε ότι είχε ανοιχτό οπτικό πεδίο και χωρίς να το σκεφτεί και πολύ δοκίμασε το πόδι του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του, ανήμπορου να αντιδράσει, Εστέμπαν, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (1-0).

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 99.549 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί, ότι παρά το προβάδισμα που πήρε στην Αθήνα, το «τριφύλλι» δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου UEFA, γνωρίζοντας ήττα με 2-0 στην Ανδαλουσία.

Οι συνθέσεις

Παναθηναϊκός (Τότης Φυλακούρης): Γκαλίνοβιτς, Κώτσιος, Μόρις, Μινχ, Γκούμας (55′ Άντριτς), Γκονζάλες, Κωνσταντίνου (87′ Μάριτς), Μπασινάς, Βύντρα, Σκάτσελ (52′ Κωνσταντινίδης), Γκέκας.

Σεβίλλη (Χοακίν Καπαρός): Εστέμπαν, Καστέντο, Ντάνι Άλβες, Μακουκούλα (62′ Αντονίτο), Μπαπτίστα, Ρενάτο, Αντριάνο, Μάρτι, Όσιο, Ζόρντι (46′ Σάλες), Άλφαρο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...