ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ένα χρόνο χωρίς διπλό το τριφύλλι

Οι πράσινοι σαν σήμερα το 2017 πέτυχαν την τελευταία τους εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Ένα χρόνο χωρίς διπλό το τριφύλλι

Σαν σήμερα στις 18 Φεβρουαρίου του 2017 ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League επικρατούσε στην Τρίπολη του Αστέρα με 5-0.

Πιο συγκεκριμένα οι πράσινοι έχουν επισκεφθεί από τότε 7 φορές την επαρχία και μετράνε 5 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Ο Παναθηναϊκός την Καθαρά Δευτέρα αντιμετωπίζει την Λάρισα και αποτελεί την τελευταία του ευκαιρία για φέτος για να πάρει διπλό στην Επαρχία αλλά και γενικότερα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.235 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» μετά το ματς με την «Βασίλισσα του Κάμπου» έχουν να αντιμετωπίσουν στις έδρες τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Πανιώνιο με τα περιθώρια όπως γίνεται αντιληπτό να στενεύουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.