ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φινάλε-θρίλερ, Κυπελλούχος η Μπαρτσελόνα!

Φοβερή εξέλιξη στον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας, με τη Μπαρτσελόνα να παίρνει εν τέλει το τρόπαιο.

Φινάλε-θρίλερ, Κυπελλούχος η Μπαρτσελόνα!

Της έκανε καλό η αλλαγή προπονητή και λίγες ημέρες μετά την πρόσληψη του Πέσιτς, η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν, επικρατώντας με 92-90 της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Copa Del Rey.

Για 38.5”, η Μπαρτσελόνα είχε στα χέρια της το ματς, με τη διαφορά να έχει φτάσει μέχρι το +15 (67-52), ενώ στο τελευταίο δίλεπτο, η ομάδα του Πέσιτς διατηρούσε διψήφιο «μαξιλαράκι» (83-73). Ωστόσο, οι βολές του Καμπάτσο, δύο μεγάλα τρίποντα του Τόμπκινς έφεραν το ματς στο -2 (92-90), με τον Οριόλα μάλιστα να… χάνει δύο κρίσιμες βολές στο τέλος.

Ευτυχώς για τη «Μπάρτσα», η οποία… προσπάθησε να χάσει το ματς, το τελευταίο σουτ του Κοζέρ βρήκε σίδερο, με τους «Μπλαουγκράνα» να επιστρέφουν στους τίτλους και τον Ναβάρο να κατακτά το 7ο Copa Del Rey, ξεπερνώντας τον έτερο μεγάλο της Ισπανίας, Φελίπε Ρέγιες που έμεινε στις 6 κατακτήσεις.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.419 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, η Ρεάλ φωνάζει για την τελευταία φάση του ματς, όπου στη διεκδίκηση του ριμπάουντ δεν σφυρίχτηκε φάουλ πάνω στον Τέιλορ.

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 34-40, 52-67, 90-92

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...