ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τροχαίο στην παραλιακή για τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό

Το αυτοκίνητό «καρφώθηκε» σε δέντρο

Τροχαίο στην παραλιακή για τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό

Τροχαίο ατύχημα είχε στις 9:30 το πρωί στη λεωφόρο Ποσειδώνος ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός.  Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος του ξενοδοχείου Λόντον.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο αυτοκίνητο μαζί με τον τραγουδιστή ήταν και μια νεαρή φίλη του. Για άγνωστο λόγο η κοπέλα που οδηγούσε το αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα αυτό να βγει από το δρόμο και να «καρφωθεί» σε ένα δέντρο.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και αστυνομικοί που απεγκλώβισαν τους δύο επιβάτες.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ηλίας Βρεττός φώναζε «πονάω στα πόδια» όταν τον απεγκλώβιζαν οι πυροσβέστες.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.746 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τόσο ο Ηλίας Βρεττός όσο και η νεαρή κοπέλα νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Ιατρικές πηγές αναφέρουν ότι έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα σε λεκάνη και πόδια και πλέον τον έχουν αναλάβει οι ορθοπεδικοί.

Το tweet της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των δύο επιβατών του ΙΧ:

Πηγή: protothema.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.