ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιστρέφει ο Λουτσιάνο – Μπαίνει στις προπονήσεις

Έπειτα από 5 μήνες, ο Λουτσιάνο Νέβες επιστρέφει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Επιστρέφει ο Λουτσιάνο - Μπαίνει στις προπονήσεις

Ο Βραζιλιάνος άσος είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λεωφόρο, στις 20 Σεπτεμβρίου και υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει τον σοβαρό του τραυματισμού.

Πέντε μήνες μετά, ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή. Την ερχόμενη Δευτέρα, ο Λουτσιάνο να μπει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, σε χαλαρούς ρυθμούς και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα ανεβάσει ρυθμούς, ώστε σιγά – σιγά να τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη και να παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

Αν όλα πάνε καλά, ο Λουτσιάνο θα είναι πανέτοιμος στα μέσα Μαρτίου και φυσικά να δώσει έναν άλλον… αέρα στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.