ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωνσταντίνου: «Θα κάνουμε πρόταση ανανέωσης στον Ουζουνίδη»

O Βασίλης Κωνσταντίνου ανέφερε ότι η πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Εβρίτη τεχνικό. Τι είπε για τον Γιάννη Αλαφούζο.

Κωνσταντίνου: «Θα κάνουμε πρόταση ανανέωσης στον Ουζουνίδη»

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είχε μεταβεί στη Λάρισα για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με την ΑΕΛ και στο ημίχρονο  συνομίλησε με δημοσιογράφους της τοπικής εφημερίδας «Ελευθερία».

Ο Κωνσταντίνου τόνισε για ακόμη μια φορά ότι η πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να προτείνει ανανέωση συνεργασίας στον Μαρίνο Ουζουνίδη, πλέκοντας το εγκώμιο του Εβρίτη τεχνικού καθώς έχει συμβάλει τα μέγιστα στο να κρατηθεί το «τριφύλλι» όρθιο αγωνιστικά.

Το συμβόλαιο του οποίου λήγει το προσεχές καλοκαίρι, με την πρόταση να συνοδεύεται από την ανάλυση του προϋπολογισμού αλλά και τις σκέψεις των διοικούντων για την ομάδα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.276 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ερωτώμενος για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο ανέφερε ότι τα προβλήματα είναι διαχειρίσιμα μετά τη μείωση του προϋπολογισμού, συμπληρώνοντας ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα παραμείνει στα πράγματα έως ότου βρεθεί νέο σχήμα το οποίο θα αναλάβει την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...