ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Euroleague: Τα αποτελέσματα της βραδιάς και η βαθμολογία (pic)

Τι συνέβη στα παρκέ της Euroleague την Πέμπτη. Σε ποια θέση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Euroleague: Τα αποτελέσματα της βραδιάς και η βαθμολογία (pic)

Η ΤΣΣΚΑ επικράτησε της Μπασκόνια στη Μόσχα και έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε και τυπικά στη νοκ άουτ φάση της Euroleague. Συνέχισαν νικηφόρα Ολυμπιακός (vs Βαλένθια) και Φενέρ (vs Αρμάνι) και άνοιξαν την ψαλίδα με τον 4ο Παναθηναϊκό (παίζει αύριο με τη Χίμκι) στις δύο νίκες, καθιστώντας ως απαραίτητο το διπλό του «τριφυλλιού» στη Ρωσία. Νίκη και για την Μάλαγα, η οποία κατέβαλε την αντίσταση της Μακάμπι.

Τα αποτελέσματα της Πέμπτης

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπασκόνια 93-86 Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο 89-70 Ολυμπιακός – Βαλένθια 80-70 Μάλαγα – Μακάμπι 83-69

Τα ματς της Παρασκευής

Χίμκι – Παναθηναϊκός (19:00) Εφες – Ζαλγκίρις (19:30) Μπάμπεργκ – Ερυθρός Αστ. (21:45) Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.693 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η βαθμολογία

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...