ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

«Φουντώνει» η «μάχη»: Τα επόμενα ματς του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα

Ο... κακός χαμός γίνεται στη βαθμολογία της Euroleague. Δείτε τα εναπομείναντα ματς του Παναθηναϊκού στην διοργάνωση και τις αναμετρήσεις-κλειδιά για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

«Φουντώνει» η «μάχη»: Τα επόμενα ματς του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα

Πιο περίπλοκα δεν γίνεται, όσον αφορά την προσπάθεια για την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στο πλεονέκτημα έδρας εν όψει των πλέι οφ της Euroleague. Έπειτα από το πέρας της 23ης αγωνιστικής, διαπιστώνουμε ότι η πρώτη τριάδα (ΤΣΣΚΑ, Ολυμπιακός, Φενέρ) έχει πάρει «μαξιλαράκι» δύο+ νικών από τους υπόλοιπους και πιο κάτω γίνεται το… έλα να δεις όσον αφορά την τέταρτη θέση.

Έπειτα από το άνετο διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης στη Βαρκελώνη, τη νίκη της Χίμκι επί του Παναθηναϊκού και το διπλό της Ζαλγκίρις στην Πόλη επί της Εφές, έχουμε τετραπλή συγκατοίκηση στην τέταρτη θέση, με τις προαναφερθείσες ομάδες να μοιράζονται το ίδιο ρεκόρ (14-9)!

Εάν η regular season έληγε σήμερα, η Ρεάλ θα έπαιρνε την 4η προνομιούχο θέση, με τη Ζαλγκίρις να τερματίζει 5η, τη Χίμκι 6η και τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται 7ος στην κατάταξη. Ωστόσο έχουμε ακόμη επτά «στροφές» μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να έχει δύο κρισιμότατα παιχνίδια μπροστά της, το αποτέλεσμα των οποίων θα δείξει το εάν θα αυξηθούν οι ελπίδες για την είσοδο στην τετράδα ή θα οριστικοποιηθεί η παρουσία στα πλέι οφ με μειονέκτημα έδρας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.986 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θεωρητικά, το καλύτερο σενάριο θα ήταν οι «πράσινοι» να τρέξουν σερί επτά νικών, πηγαίνοντας έτσι ως το τέλος, όμως εάν θα έπρεπε να ξεχωρίσουμε δύο αναμετρήσεις είναι αυτή της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ αλλά και το εκτός έδρας ματς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού:

24η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 25η αγωνιστική: Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός 26η αγωνιστική: Μάλαγα – Παναθηναϊκός 27η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας 28η αγωνιστική: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 29η αγωνιστική: Παναθηναϊκός – Βαλένθια 30η αγωνιστική: Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός

Η βαθμολογία

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...