ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ουζουνίδης: «Δεν μας προβληματίζουν τα δύσκολα ματς που έρχονται…»

Οι πρώτες δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας.

Ουζουνίδης: «Δεν μας προβληματίζουν τα δύσκολα ματς που έρχονται...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη στην κάμερα της Nova:

«Ακόμα χρειάζεται χρόνος για την ομάδα μας, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε. Πήραμε τους τρεις βαθμούς, έχουμε μια συνέχεια, περιμένουμε την προσθήκη και των άλλων παιδιών ώστε να είμαστε πιο δυνατοί στη συνέχεια. Κοντρολάραμε το παιχνίδι απόψε, κάναμε κάποια λάθη στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως στις τοποθετήσεις μας, με αποτέλεσμα να μην κυκλοφορούμε σωστά την μπάλα.

Τα διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλύτερα και μπορούσαμε να πετύχουμε τουλάχιστον ένα ακόμη γκολ. Γενικά πάντως είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάναμε, η προσδοκία μας για τη συνέχεια είναι να πάρουμε όσα περισσότερα παιχνίδια και βαθμούς μπορούμε. Τα δύσκολα ματς που ακολουθούν δεν μας προβληματίζουν τόσο, γιατί είναι κόντρα σε καλές ομάδες που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, οπότε έτσι όπως είμαστε κι εμείς ίσως είναι καλύτερα για εμάς που τα έχουμε μπροστά μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...