ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Ανάλυση: Αυτό είναι το πρόγραμμα Παναθηναϊκού, Ρεάλ, Ζαλγκίρις, Χίμκι

To Panathinaikos24.gr σας παραθέτει το πρόγραμμα αναμετρήσεων των τριών ομάδων που θα παλέψουν μαζί με τον Παναθηναϊκό για την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στο πλεονέκτημα έδρας εν όψει πλέι οφ.

Ανάλυση: Αυτό είναι το πρόγραμμα Παναθηναϊκού, Ρεάλ, Ζαλγκίρις, Χίμκι

Νέα δεδομένα διαμορφώθηκαν στην κατάταξη της Euroleague, μετά το πέρας της 23ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, καθώς τέσσερις ομάδες παλεύουν πλέον υπό το ίδιο ρεκόρ (14-9) για μια θέση στον… ήλιο, δηλαδή την πρώτη τετράδα της regular season, η οποία δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Κοιτάζοντας τη βαθμολογία, θα διαπιστώναμε εν πρώτοις ότι ο Παναθηναϊκός ίσως βρίσκεται στη χειρότερη θέση σχετικά με τους υπόλοιπους τρεις (Ρεάλ, Ζαλγκίρις, Χίμκι), ωστόσο εάν παρατηρήσουμε αναλυτικά το πρόγραμμα των τεσσάρων ομάδων στις επτά εναπομείνασες αγωνιστικές θα προβούμε σε διαφορετική διαπίστωση.

Αρχίζοντας από τον Παναθηναϊκό: Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους δύο αναμετρήσεις-φωτιά, με τον 2ο Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ αλλά και με την ισόβαθμη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία. Ματς τα οποία, κακά τα ψέματα, θα καθορίσουν κατά πολύ μεγάλο βαθμό το εάν θα συντηρηθούν οι ελπίδες που υπάρχουν για κατάληψη της 4ης θέσης από το «τριφύλλι» ή θα απομακρυνθεί εντελώς η προοπτική του πλεονεκτήματος. Έπειτα από τον ΟΣΦΠ και τη Ρεάλ, οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους τα ματς με τη Μάλαγα (εκτός), τον Ερυθρό Αστέρα (εντός), τη Μακάμπι (εκτός), τη Βαλένθια (εντός) και τέλος την Αρμάνι (εκτός).

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 43.668 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός Μάλαγα – Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός – Βαλένθια Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ανεβασμένη ψυχολογία και το πρόγραμμά της μοιάζει πιο ευνοϊκό το αντίστοιχο του Παναθηναϊκού, καθώς τα δύο επόμενα παιχνίδια είναι εξίσου κρίσιμα για τους Μαδριλένους, έχοντας ωστόσο μπόνους έδρας, διότι υποδέχονται στην Ισπανία τη Φενέρμπαχτσε και τον Παναθηναϊκό. Έπειτα ακολουθούν δύο κολλητά εκτός έδρας παιχνίδια με Αρμάνι και Βαλένθια, ένα ματς με τη Ζαλγκίρις (εντός) μία επίσκεψη στη Σερβία (Ερυθρός Αστέρας) και το παιχνίδι στη Μαδρίτη με τη Μπάμπεργκ.

Ρεάλ Μαδρίτης – Φενέρμπαχτσε Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός Αρμάνι Μιλάνο – Ρεάλ Μαδρίτης Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης Ρεάλ Μαδρίτης – Ζαλγκίρις Ερυθρός Αστέρας – Ρεάλ Μαδρίτης Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάμπεργκ

Η Ζαλγκίρις Κάουνας βάζει μεν πλώρη για το πλεονέκτημα, ωστόσο για να πανηγυρίσει στο τέλος θα πρέπει να κάνει μια σειρά από… υπερβάσεις. Τα τέσσερα από τα επτά τελευταία ματς της ομάδας του Σάρας για τη regular season περιλαμβάνουν συναντήσεις με ομάδες που βρίσκονται στην οκτάδα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Την 24η αγωνιστική η Ζαλγκίρις θα υποδεχθεί τη Μπαρτσελόνα, ενώ έπειτα θα φιλοξενήσει στη Λιθουανία τη Φενέρμπαχτσε. Στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Βιτόρια για το ματς με τη Μπασκόνια και θα επιστρέψει για λίγο στο Κάουνας ώστε να παίξει με την Αρμάνι, προτού πάει ξανά στην Ισπανία για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για το… κλείσιμο, η ομάδα του Σάρας έχει δύο ματς-φωτιά, με ΤΣΣΚΑ στο Κάουνας και με Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ζαλγκίρις – Μπαρτσελόνα Ζαλγκίρις – Φενέρμπαχτσε Μπασκόνια – Ζαλγκίρις Ζαλγκίρις – Αρμάνι Μιλάνο Ρεάλ Μαδρίτης – Ζαλγκίρις Ζαλγκίρις – ΤΣΣΚΑ Μόσχας Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις

Τέλος, η Χίμκι θα λέγαμε ότι έχει ένα… πονηρό σετ παιχνιδιών καθώς το πρόγραμμά της περιλαμβάνει επίσκεψη στη Βιτόρια (Μπασκόνια), ματς με την Αρμάνι (εντός), δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια με Μακάμπι και Εφές και στη συνέχεια δύο παιχνίδια-κλειδιά με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενέρμπαχτσέ, αμφότερα βέβαια εντός έδρας. Έπειτα, η Χίμκι θα κλείσει τις υποχρεώσεις της στη regular season από την έδρα της Μπαρτσελόνα.

Μπασκόνια – Χίμκι Χίμκι – Αρμάνι Μιλάνο Μακάμπι Τελ Αβίβ – Χίμκι Αναντολού Εφές – Χίμκι Χίμκι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας Χίμκι – Φενέρμπαχτσε Μπαρτσελόνα – Χίμκι

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...