ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Advertising

10/10 ούτε ο Μικρούτσικος: Αναγνωρίζετε την καλτ εκπομπή των 00s;

Αν μπορέσεις να τις ανασύρεις, τότε…δεν έζησες γαμάτα παιδικά χρόνια.

10/10 ούτε ο Μικρούτσικος: Αναγνωρίζετε την καλτ εκπομπή των 00s;

Εννοείται πως δεν απουσιάζει και ο μετρ της τρασίλας, ο Αντρέας Μικρούτσικος. Εγκαινίασε μια ολόκληρη σχολή στην ελληνική πραγματικότητα. Πάνω στο δικό του legacy πάτησαν όλοι οι υπόλοιποι.

Ακόμα όμως κι εκείνος, ο έτερος μεγάλος Ανδρέας της Ελλάδας, δε θα μπορούσε να τις βρει όλες. Κάποιες πρέπει να θάφτηκαν πολύ βαθιά στις καμένες μας αναμνήσεις. Αν μπορέσεις να τις ανασύρεις, τότε…δεν έζησες γαμάτα παιδικά χρόνια. Να μη λέμε ψέματα μεταξύ μας. Σου αναγνωρίζουμε όμως ότι η τόση καλτίλα σε κάνει φίλο μας. Γιατί κι εμείς μη νομίζεις, τα ίδια μυαλά κουβαλάμε.

Κάνε το κουίζ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ