ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ακόμα περιμένει την Euroleague ο Παναθηναϊκός!

Ουδείς μπορεί να καταλάβει γιατί η Euroleague καθυστερεί να εκδώσει απόφαση για την έφεση του Παναθηναϊκού.

Ακόμα περιμένει την Euroleague ο Παναθηναϊκός!

Την 5η Φεβρουαρίου, η Euroleague ανακοίνωσε την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για έναν χρόνο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, λαμβάνοντας ως αίτιο τις αναρτήσεις του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ στο instagram.

Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε άμεσα προχωρώντας σε έφεση ούτως ώστε να υπάρξει δικαίωση από το δευτεροβάθμιο όργανο της διοργάνωσης, ζητώντας την εξάλειψη της ποινής, καθώς η εν λόγω τιμωρία δεν έχει ουδεμία νομική ισχύ. Έκτοτε, έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας και από την πλευρά της Euroleague δεν έχει ακουστεί το παραμικρό, όσον αφορά την τύχη της έφεσης η οποία ασκήθηκε από την «πράσινη» ΚΑΕ.

Η στάση της Euroleague και η καθυστέρηση στην έκδοση απόφασης σχετικά με την έφεση μόνο ερωτηματικά μπορεί να προκαλέσει, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να παραμένει δίχως πρόσβαση στις αναμετρήσεις της ομάδας, όπως συνέβη με τη Μπασκόνια και τη Χίμκι, γεγονός που αναμένεται να συμβεί και στο ματς της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως φαίνεται, η πρόθεση της Euroleague είναι η συνέχιση της σιωπηρής τιμωρίας του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ και η πολιτική εναντίωσης στον Παναθηναϊκό, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε καταστήσει ξεκάθαρο μέσω της δήλωσής του πως σε περίπτωση μη δικαίωσής του, η τρέχουσα σεζόν θα είναι η τελευταία για τον Παναθηναϊκό στην εν λόγω διοργάνωση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.