ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Ο Κωνσταντίνου αποκάλεσε τον Παναθηναϊκό… Πλατανιά, με τις ευλογίες Αλαφούζου

Ο Κωνσταντίνου και επίσημα μας ενημέρωσε πως ο Παναθηναϊκός θα παλεύει στην καλή του χρονιά για την πεντάδα και στην κακή του για την παραμονή. Και δεν ντράπηκε γι’ αυτό. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Ο Κωνσταντίνου αποκάλεσε τον Παναθηναϊκό… Πλατανιά, με τις ευλογίες Αλαφούζου

Δεν ξέρω τι ήταν πιο σημαντικό απ’ όλα όσα είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου πριν δύο μέρες στη NOVA. Και ειλικρινά δεν γνωρίζω τι απ’ όλα όσα ανέφερε είναι πιο ντροπιαστικό και περισσότερο αρνητικό. Διότι κάθε λέξη που έβγαινε από το στόμα του ήταν χειρότερη από την… προηγούμενη.

Ο Κωνσταντίνου είπε ότι η ομάδα δεν προλαβαίνει τη διορία της ΟΥΕΦΑ, κάτι που ήταν αναμενόμενο και το γνωρίζαμε όλοι μας. Δεν είπε κάποια είδηση, ασχέτως που είναι λιγάκι σοκαριστικό να το ακούς από επίσημα χείλη. Είπε επίσης πως δεν υπάρχει επενδυτής και πως δεν έχει καμία πρόταση η διοίκηση στα χέρια της για αλλαγή ιδιοκτησίας.

Αυτό είναι αμφίβολο κατά πόσο είναι αλήθεια. Είναι πιθανό να υπάρχει ενδιαφέρον ή πρόταση ή ακόμα και συζητήσεις και απλά ο Κωνσταντίνου να μην το γνωρίζει. Άλλωστε, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να του μιλάει γι’ αυτά.

Τον… ξεμυάλισε η Μακάμπι, τον ξελάσπωσε ο Μήτογλου και τον απογείωσε ο κόσμος του
Τον… ξεμυάλισε η Μακάμπι, τον ξελάσπωσε ο Μήτογλου και τον απογείωσε ο κόσμος του 4.722 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το χειρότερο που είπε ο Κωνσταντίνου, όμως, δεν είναι ούτε για την ΟΥΕΦΑ, ούτε για τους επενδυτές, ούτε όλα όσα ανέφερε για τους ποδοσφαιριστές, από τους οποίους δεν ζήτησε μια συγνώμη. Το χειρότερο είναι πως αποκάλεσε με κάθε επισημότητα τον Παναθηναϊκό… Πλατανιά. Είπε ότι ο Ουζουνίδης μπορεί να φτιάξει μια καλή ομάδα με φτηνούς παίκτες, όπως έκανε στον Πανιώνιο, την Ξάνθη και τον Πλατανιά. Κι όλα αυτά, φυσικά, δεν τα πιστεύει μόνο ο ίδιος, αλλά και ο Γιάννης Αλαφούζος, αφού με αυτόν μιλάει ο Κωνσταντίνου και λέει όσα λέει.

Μάλιστα. Ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που έχει ζήσει τόσες μεγάλες στιγμές του Παναθηναϊκού, που γνωρίζει πολύ καλά τι εστί ο σύλλογος, που έχει δει τίτλους και ευρωπαϊκές πορείες, μας λέει κατάμουτρα πως ο Παναθηναϊκός θα είναι ότι ο… Πλατανιάς και ο Πανιώνιος. Με λίγα λόγια, μας λέει πως στην καλή του σεζόν ο Παναθηναϊκός θα διεκδικεί είσοδο στην πεντάδα και στην κακή του θα διεκδικεί την παραμονή του στην κατηγορία.

Και όλα αυτά μας τα λέει ο Βασίλης Κωνσταντίνου, μια μεγάλη δόξα του παρελθόντος. Δεν τα λέει για παράδειγμα ο Παναγόπουλος ή ο Αλαφούζος, που είναι άσχετοι με το ποδόσφαιρο και δεν έχουν την παραμικρή ιδέα από την ιστορία του Παναθηναϊκού. Τα λέει ένας άνθρωπος που έχει ζήσει το Γουέμπλεϊ. Ένας άνθρωπος που έχει περάσει όλη του τη ζωή δίπλα στον Παναθηναϊκό. Τα λέει και δεν ντρέπεται.

Δυστυχώς αν δεν βρεθεί επενδυτής άμεσα, η… πλατανοποίηση του Παναθηναϊκού θα είναι γεγονός και οι μέρες που θα έρθουν θα είναι ακόμα χειρότερες απ’ όσες ζούμε σήμερα. Και το χειρότερο είναι πως μπορεί οι περισσότεροι να το συνηθίσουν και να προσπαθήσουν να το περάσουν ως… κανονικό. Άλλωστε εσείς τι νομίζετε; Οι διάφοροι Παναγόπουλοι ξέρουν τις διαφορές του Πλατανιά με τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.