ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Επιλογές από Λιμπερταδόρες και Ευρώπη

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Επιλογές από Λιμπερταδόρες και Ευρώπη

Ιδιαίτερα «πλούσια» είναι η τρέχουσα εβδομάδα, καθώς υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική σε Α’ Ισπανίας και Σκωτία, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες Κυπέλλου σε Ιταλία, Ολλανδία και Γαλλία. Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά η αναμέτρηση Κυπέλλου Ακίσασπορ – Γαλατάσαραϊ στην Τουρκία, ρίχνουμε μια ματιά στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, ενώ επιλογή προκύπτει και απ’ το Κόπα Λιμπερταδόρες. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Championsbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην χώρα μας.

Άσσος για Ρασίνγκ Κλουμπ

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Ρασίνγκ Κλουμπ – Κρουζέιρο, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.12. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βάσει λογικής θα δώσουν μάχη για την πρώτη θέση. Οι Αργεντίνοι βρίσκονται σε θέση ισχύος τόσο διότι παίζουν εντός έδρας, όσο και επειδή έχουν φουλ αγωνιστικό ρυθμό, ερχόμενοι μάλιστα από τέσσερις σερί νίκες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στον αντίποδα, η Κρουζέιρο βρίσκεται σε κατάσταση προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Α’ Βραζιλίας τον Απρίλιο, στα τελευταία ματς του περιφερειακού πρωταθλήματος Μινέιρο χρησιμοποίησε κάποιους βασικούς, προκειμένου να βρει ρυθμό. Θεωρούμε ότι η Ράσινγκ Κλουμπ θα πάρει το ματς.

Δε χάνει η Ακίσασπορ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Ακίσασπορ – Γαλατάσαραϊ, στην οποία θα πάμε με το 1Χ σε απόδοση 2.00. Είναι το πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά Κυπέλλου, με τη Γαλατάσαραϊ ασφαλώς να είναι το φαβορί για την πρόκριση, ωστόσο το έργο της δε θα είναι εύκολο. Απέναντι της έρχεται η αξιόμαχη Ακίσασπορ, που μετράει 30 πόντους και βρίσκεται στο +9 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, έχει την ευχέρεια να τα δώσει όλα για την παρουσία σ’ έναν τελικό. Οι γηπεδούχοι πορεύονται αήττητοι στα τέσσερα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έρχονται από τρεις διαδοχικές νίκες, δεν έχασαν στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια (4-1-0). Υποδέχονται τη Γαλατά, που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σταθερή ομάδα, είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, έρχεται από δύο σερί εκτός έδρας ήττες. Θεωρούμε ότι η Ακίσασπορ μπορεί να προστατεύσει την έδρα της και να πάρει αποτέλεσμα.

Υψηλό στο Γουίκομ

Κλείνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Γουίκομ – Κόβεντρι, όπου επιλέγουμε Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.03. Πρόκειται για εξ αναβολής αναμέτρηση στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Β’ Αγγλίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικές επιδιώξεις. Η Γουίκομ είναι στην 3η θέση με 62 πόντους, ενδεχόμενη επικράτηση σήμερα θα την ανεβάσει στους 65 και θα «πιάσει» στη δεύτερη θέση την Άκρινγκτον. Στον αντίποδα, η 9η Κόβεντρι μετράει 51 πόντους και παλεύει για την είσοδο στην πρώτη επτάδα και τα πλέι οφ ανόδου, απ’ όπου απέχει 6 πόντους. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την πρώτη ήττα έπειτα από οκτώ αγωνιστικές (7-1-0), με 2-4 εντός έδρας απ’ τη Μόρκαμ. Απ’ την άλλη, η Κόβεντρι δεν έχει νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (0-1-3), δέχεται με ευκολία γκολ εκτός έδρας. Θεωρούμε ότι οι δύο ομάδες μπορούν να πάνε σε υψηλό σκορ και θα πάμε με το Over.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE