ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τρολάρει Γάλλους και Ιταλούς ο Μουνιέ! (pic)

Δεν έχασε ευκαιρία ο Γάλλος εξτρέμ του Παναθηναϊκού. Δείτε τη νέα του ανάρτηση.

Τρολάρει Γάλλους και Ιταλούς ο Μουνιέ! (pic)

Ο Άντονι Μουνιέ απολαμβάνει τις καιρικές συνθήκες στην Ελλάδα, με τον Γάλλο εξτρέμ των «πρασίνων» να ανεβάζει φωτογραφία από τον ήλιο της Αττικής στο instagram.

Ο Μουνιέ, γνωρίζοντας ότι οι φίλοι του σε Γαλλία και Ιταλία έχουν να αντιμετωπίσουν σφοδρό κύμα κακοκαιρίας, δεν δίστασε να σημειώσει τη θερμοκρασία (11 βαθμοί Κελσίου) η οποία μπορεί εδώ να μας φαίνεται χαμηλή, αλλά δεν είναι συγκριτικά με τις αντίστοιχες σε Ρώμη και Παρίσι.

«Για τους φίλους μου σε Γαλλία και Ιταλία», ανέφερε στη λεζάντα ο Μουνιέ, προσθέτοντας εικόνα με ήλιο και την επισήμανση #nofilter.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 79.148 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...