ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φουντώνουν ξανά τα σενάρια για επιστροφή Νταμπίζα

Μπορεί ο ίδιος ο Νίκος Νταμπίζας να δηλώνει άγνοια, αλλά η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό έχει αρκετές πιθανότητες.

Φουντώνουν ξανά τα σενάρια για επιστροφή Νταμπίζα

Ανεξάρτητα με το το ια συμβεί στην επόμενη μέρα και με το αν ο Παναθηναϊκός θα γυρίσει οριστικά σελίδα με την έλευση νέου επενδυτή ή επενδυτών, η ομάδα θέλει τεχνικό διευθυντή, αφού έχει μείνει δίχως άνθρωπο στο συγκεκριμένο πόστο, μετά την αποχώρηση του Ντίνου Διαμαντόπουλου. Τα σενάρια για τον Νίκο Νταμπίζα είναι υπαρκτά και μάλιστα σήμερα οι φήμες “φουντώνουν” εκ νέου για πιθανή επιστροφή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το να ξαναδούμε τον Νταμπίζα τεχνικό διευθυντή στο τριφύλλι είναι ένα ενδεχόμενο που, τώρα, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Ο ίδιος, βέβαια, πιστός στην τακτική του να μη μιλάει, δηλώνει άγνοια για το θέμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχει και καπνός και φωτιά. Το μέλλον θα δείξει και θα γίνει γνωστό αν ο άνθρωπος που ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή με ιδιαίτερη επιτυχία την εποχή του restart, βρεθεί ξανά στον Παναθηναϊκό.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.904 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...