ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Σε καλή κατάσταση ο Κουρμπέλης, σκέψεις για στόπερ

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι σε καλή κατάσταση, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει ακόμα και ως στόπερ.

Σε καλή κατάσταση ο Κουρμπέλης, σκέψεις για στόπερ

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ταλαιπωρήθηκε αρκετά από έναν σοβαρό τραυματισμό, που τον άφησε εκτός για αρκετό καιρό. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού προπονήθηκε κανονικά χθες και φάνηκε να είναι εντελώς καλά. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την ενδεκάδα του αγώνα του ντέρμπι, αλλά δεν θα κάνει πολλές αλλαγές.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα χρησιμοποιήσει το σύστημα 4-4-1-1 και είναι πιθανό αν τελικά παίξει από την αρχή ο Κουρμπέλης να τον δούμε στόπερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα έχει δυο ακόμα προπονήσεις μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 89.654 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...