ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Περηφάνια για Σκιντζή!

Μετά τις επιτυχίες του περασμένου Σαββατοκύριακου για το τμήμα ποδηλασίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. σε Λουτράκι και Γαλατά, άλλη μια διάκριση ήρθε να προστεθεί, αυτή τη φορά ατομική, για αθλητή του τριφυλλιού!

Περηφάνια για Σκιντζή!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σκιντζή, τον 21 ετών ποδηλάτη από το Άργος, ο οποίος συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας ΑΜΕΑ για το 2018 στις 24 και 25 Φεβρουαρίου που διεξήχθη στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, ως πιλότος πληρώματος τάντεμ! Ο Σκιντζής μαζί με τον συναθλητή του Νίκο Μανατάκη συμμετείχαν στα αγωνίσματα των 200μ, των 1000μ και των 4000μ και κατάφεραν, εν μέσω υψηλού συναγωνισμού, να κατακτήσουν ισάριθμα αργυρά μετάλλια, κάνοντας μάλιστα και στα τρία αγωνίσματα…personal best! Ο ίδιος ο Δημήτρης Σκιντζής δήλωσε ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του πληρώματός του, ιδιαίτερα από τη στιγμή που το επίπεδο φέτος ήταν αρκετά ανεβασμένο λόγω του γεγονότος ότι οι πιλότοι όλων των πληρωμάτων ήταν αθλητές που στελεχώνουν εδώ και χρόνια την Εθνική ομάδα πίστας αρτιμελών αθλητών.

received_2037599603182938

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...