ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πληρωμές στον Παναθηναϊκό

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μετέβη στο Κορωπί και ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» για το γεγονός ότι μπήκαν χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Πληρωμές στον Παναθηναϊκό

Ημέρα πληρωμών ήταν η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπως άλλωστε αναμενόταν μετά την τελευταία ενημέρωση από πλευράς διοίκησης.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μετέβη στο Κορωπί και ενημέρωσε τους παίκτες του Ουζουνίδη αλλά και το προπονητικό επιτελείο για το γεγονός ότι μπήκε στους λογαριασμούς τους το 40% από τους μισθούς του Δεκέμβρη, ενώ το υπόλοιπο 20% δόθηκε σε κάθε έναν ξεχωριστά μέσα σε φακέλους.

Κάθε ένας ποδοσφαιριστής λάμβανε με τη σειρά τον φάκελο που αντιστοιχούσε στο όνομά του και με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε η διαδικασία πληρωμών δύο ημέρες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας μισθός μπήκε και στους λογαριασμούς των υπαλλήλων που έχουν απομείνει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...