ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα δύο «ερωτηματικά» του Ουζουνίδη για το Φάληρο

Η δουλειά στην τακτική προετοιμασία αλλά και τα ζητήματα που καλείται να λύσει ο Ουζουνίδης εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τα δύο «ερωτηματικά» του Ουζουνίδη για το Φάληρο

Πλησιάζοντας προς την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Μαρίνος Ουζουνίδης προτιμά να κρατά κλειστά τα «χαρτιά» του όσον αφορά την «πράσινη» ενδεκάδα, η οποία συντίθεται μέσω… ενδείξεων.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Εβρίτης τεχνικός προτίμησε να δώσει ιδιαίτερο βάρος στην τακτική προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του, πραγματοποιώντας τις ανάλογες ασκήσεις στο Κορωπί. Παράλληλα, όπως ο ίδιος τόνισε στη συνέντευξή του στη Nova, μεγάλο ρόλο θα παίξει και η προετοιμασία του ρόστερ στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Στο μυαλό του Μαρίνου Ουζουνίδη «τρέχουν» δύο ζητήματα που αφορούν την ενδεκάδα και αφορούν τη χρησιμοποίηση των Άντονι Μουνιέ και Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο Γάλλος εξτρέμ μπορεί να ήταν εξαιρετικός και καταλυτικός στο ματς με τη Λαμία, σκοράροντας το πρώτο γκολ της ομάδας, ωστόσο δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος να αγωνιστεί.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.259 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Εβρίτης τεχνικός σκέφτεται και την κατάσταση του Κουρμπέλη, ο οποίος έχει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί βασικός, αλλά προέρχεται από μακρά απουσία λόγω τραυματισμού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...