ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Η τσέπη άδεια, η καρδιά γεμάτη

Οι λίγοι οπαδοί του Ολυμπιακού που ήταν στο γήπεδο τους χλεύασαν, φωνάζοντας τους απλήρωτους. Και τα παλικάρια του Ουζουνίδη απάντησαν με τον καλύτερο τρόπο. Τους στέρησαν το πρωτάθλημα μάγκικα.

Η τσέπη άδεια, η καρδιά γεμάτη

Πολλοί θα αναρωτηθούν γιατί οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγύριζαν σαν τρελοί με τη λήξη του ματς μια… ισοπαλία στο Καραϊσκάκη. Κάποιοι μπορεί να τους χλευάσουν, να τους ειρωνευτούν, να τους κοροϊδέψουν. Κανείς απ’ αυτούς που θα μιλήσει, όμως, δεν μπορεί να καταλάβει τι τραβάνε αυτοί οι παίκτες στην καθημερινότητά τους.

Έφτασαν μια ανάσα από την απεργία, ακούγοντας τη διοίκηση να τους δίνει μονάχα υποσχέσεις. Είδαν λεφτά δύο μέρες πριν το ντέρμπι, αλλά όχι όλα όσα τους οφείλονται. Είναι γεμάτοι από… λόγια, αλλά άδειοι στην τσέπη. Όμως η καρδιά δεν αγοράζεται. Η καρδιά και η ψυχή δεν συγκρίνονται με όλα τα χρήματα του κόσμου.

Ο Παναθηναϊκός κατέβηκε στο Καραϊσκάκη με 14 καμικάζι και με έναν προπονητή πιο Παναθηναϊκό απ’ όλους όσους βρίσκονται από πάνω του εντός ομάδας. Κατέβηκε για να παίξει ποδόσφαιρο και όχι ταμπούρι. Κατέβηκε για να ΚΕΡΔΙΣΕΙ και αν κάποιος απ’ τους δύο έπρεπε να φύγει νικητής, αυτός ήταν ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Παίζοντας για μισή ώρα με παίκτη λιγότερο, παίζοντας απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που από τύχη και κόντρα στη ροή του ματς προηγήθηκε και πήρε την ψυχολογία, έχοντας μάλιστα ως αυτοσκοπό τη νίκη, μετά την «γκέλα» του ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός έβαλε την μπάλα κάτω, βγήκε μπροστά, επιτέθηκε ορθολογικά και με την είσοδο του παιχταρά Μουνιέ πήρε το λιγότερο απ’ αυτό που άξιζε. Δεν έφυγε ηττημένος.

Οι παίκτες του στο φινάλε δεν πανηγύρισαν γιατί ο βαθμός αλλάζει κάτι βαθμολογικά ή… οικονομικά, αλλά γιατί απέδειξαν σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στους εαυτούς τους, πως αν η διοίκηση δεν είχε κάνει όλα αυτά τα εγκλήματα, η ιστορία του φετινού πρωταθλήματος ίσως να είχε γραφτεί διαφορετικά.

Ο Ουζουνίδης διάβασε άριστα τον Ολυμπιακό, έστησε την ομάδα του με υπέροχο τρόπο και οι παίκτες του ακολούθησαν πιστά το πλάνο του προπονητή τους. Όλοι μαζί δικαιώθηκαν. Έχουν μείνει μόνοι τους να παλεύουν απέναντι στα θηρία και κερδίζουν ή χάνουν όλοι μαζί. Αυτή η ομάδα του Παναθηναϊκού, αυτοί οι παίκτες και αυτός ο προπονητής, αξίζουν τη στήριξη μέχρι το τέλος, γιατί τιμούν το τριφύλλι όσο λίγοι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...