ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30, ΝS1, PANATHINAIKOS24 LIVE)

Ψυχή, πάθος και θέληση για την ιστορία του!

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο Φάληρο για να αποδείξει πως το «τριφύλλι» μπορεί να σταθεί περήφανα ακόμη και στα δύσκολα, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ψυχή, πάθος και θέληση για την ιστορία του!

Υπό κανονικές συνθήκες, η αποψινή «μάχη» μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Φάληρο θα έκρινε το προβάδισμα τίτλου. Έτσι έχει γραφτεί από την ιστορία και αυτός είναι ο πραγματικός ρόλος του «τριφυλλιού» στο πρωτάθλημα.

Μπορεί η φετινή μοίρα του ντέρμπι «αιωνίων» του Φαλήρου να είναι… αλλοιωμένη, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις, διάγοντας μια από τις πιο δύσκολες σεζόν της ιστορίας του, ωστόσο ο χαρακτήρας του εν λόγω ματς δεν πρόκειται ν’ αλλάξει.

Τα παιδιά του Μαρίνου Ουζουνίδη πηγαίνουν στο -κεκλεισμένων των θυρών- «Γ. Καραϊσκάκης» για να υπερασπιστούν το σήμα με το τριφύλλι στο στήθος και να αποδείξουν ότι εκείνο μπορεί να ανθίσει κάτω υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, όπως προτάσσει η 110χρονη ιστορία του συλλόγου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με ψυχή, πάθος και θέληση, οι «πράσινοι» θα παλέψουν με την καλύτερη δυνατή σύνθεσή τους ώστε να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Φάληρο, στη μάχη που δίνουν για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.