ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Έφυγε» ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης

Έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο.

«Έφυγε» ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης

Πένθος στο κυπριακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο από την είδηση του θανάτου του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος για ένα διάστημα ήταν ο επιτετραμμένος της FIFA για την ΕΠΟ.

Ο Κουτσοκούμνης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 62 ετών, χάνοντας την άνιση μάχη με τον καρκίνο, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Λευκωσίας.

Ο ίδιος είχε διατελέσει πρόεδρος της Κ.Ο.Π από το 2001 ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το 2017 έχασε την κόρη του Έλμα, από την ίδια ασθένεια.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.