ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τζανδάρης: Από «στοίχημα» έγινε «σταθερά» του Ουζουνίδη

Ο 25χρονος μέσος δικαιώνει σε απόλυτο βαθμό τον Ουζουνίδη βάσει των πρόσφατων εμφανίσεών του.

Τζανδάρης: Από «στοίχημα» έγινε «σταθερά» του Ουζουνίδη

Ο Φάνης Τζανδάρης ήταν ένας εκ των διακριθέντων για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του Φαλήρου, με τον 25χρονο μέσο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση, βοηθώντας σε αρκετούς τομείς.

Ο 25χρονος μέσος συνεργάστηκε τέλεια με τον παρτενέρ του στη μεσαία γραμμή, Εργκούς Κάτσε, στο διάστημα που συνυπήρξαν στον αγωνιστικό χώρο, πραγματοποιώντας ένα «αψεγάδιαστο» παιχνίδι από πλευράς τακτικής, όντας προσεκτικός στα αμυντικά καθήκοντά του αλλά και στη μεταφορά της μπάλας προς την επίθεση.

Η εμφάνιση του Τζανδάρη δικαίωσε για ακόμη μια φορά τον Ουζουνίδη, τόσο για την επιλογή του στο παιχνίδι του Καραϊσκάκη όσο και γενικά, με τον 25χρονο να καλύπτει επάξια τη δουλειά που έκανε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος μετακινήθηκε για λόγους τακτικής στο κέντρο της άμυνας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Εβρίτης τεχνικός εισηγήθηκε για την απόκτηση του εν λόγω ποδοσφαιριστή, ο οποίος έψαχνε εναγωνίως μια ευκαιρία να ανεβάσει εκ νέου τις «μετοχές» του και λίγους μήνες αργότερα, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει κερδίσει επάξια ρόλο στις βασικές επιλογές του 50χρονου κόουτς.

Μπορεί να άργησε μεν να κάνει το ντεμπούτο του με την «πράσινη» φανέλα (στις 29 Νοεμβρίου στο ματς με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο) ωστόσο από εκείνη τη στιγμή έλαβε μια θέση στο ροτέισον της ομάδας προτού καθιερωθεί ως μια αξιόπιστη λύση στη μεσαία γραμμή, έπειτα από το κύμα αποχωρήσεων του χειμώνα (Χίλιεμαρκ, Σιλά κ.α).

Από το ματς της 17ης Δεκεμβρίου με την Ξάνθη στα Πηγάδια, ο Τζανδάρης μετρά επτά «γεμάτες» συμμετοχές. Συνολικά, έχει καταγράψει 12 συμμετοχές με το «τριφύλλι» (9 στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο) ήτοι 905 αγωνιστικά λεπτά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.