ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: “Να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα”

Ο Χρήστος Δώνης μίλησε για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τη συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

Δώνης:

Αρχικά, ο νεαρός άσος τόνισε:«Σίγουρα, ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Καταφέραμε να πιέσουμε τον Ολυμπιακό στο μισό γήπεδο, τον αναγκάσαμε να οπισθοχωρήσει και φτάσαμε στην ισοφάριση. Είναι ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα για μας και προχωράμε», είπε αρχικά ο Δώνης για την επιστροφή στο ματς παρότι έπαιζε η ομάδα με δέκα παίκτες.

 Για το αν δόθηκαν απαντήσεις από τους «πράσινους», είπε: «Νομίζω ότι οι απαντήσεις δίνονται στο γήπεδο και όχι έξω. Δείξαμε ότι ανήκουμε σε μία ομάδα που παλεύει με κάθε αντίπαλο, είτε είναι ο Ολυμπιακός, είτε ο ΠΑΟΚ και αισιοδοξώ ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη».

Σε ερώτηση για το αν το αποτέλεσμα δίνει ψυχολογία:: «Από τη στιγμή που είναι έτσι η ομάδα, όταν φέρνεις ένα 1-1 με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Όμως, δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα, έχουμε και άλλα ματς που πρέπει να τα νικήσουμε».

Τέλος, για τον Άλτμαν, ανέφερε: «Από μεριάς μου θέλω να του ευχηθώ να είναι δυνατός, γιατί είχε έναν άσχημο τραυματισμό και ελπίζω να επιστρέψει πιο δυνατός».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.421 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.